HOME FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

27 - 01 - 2013 - Midwinter verhalen

Zevende editie spannende midwinterverhalenmiddag door Workum

Na het succes van de afgelopen zeven jaar heeft het team van It Pottebakkershûs opnieuw een aantal welbespraakte verhalenvertellers bij elkaar gebracht om op zondag 27 januari een verhalen vertel middag te houden.

 

Deze leuke middag is inmiddels een traditie die elk jaar meer deelnemers trekt. Vorig jaar waren alle groepen vol en konden we spreken van de meest bezochte verhalen wintertocht in zeven jaar!

 

Er wordt om 14.00 met de eerste groep gestart op de eeuwenoude Scheepswerf  “de Hoop” ( Seburch 7) te Workum. Daarna volgt tot 16.30 uur elk half een nieuwe groep, bestaande uit max. 20 personen. Bij de start wordt u getrakteerd op warme glühwein.

 

Ook dit jaar zijn er weer zes verhalenvertellers: Mindert Wijnstra, Marijke Griek, Johan  Veenstra, Douwe Kootstra, Bart van der Wal en Age Veldboom.

 

Na de werf wordt U door een gids  naar  verschillende unieke locaties gebracht, zoals het ruim van een zeilklipper, de stal van een stadsboerderij, de keuken van een historisch pand, de smederij en de pottenbakkerij van Koch.

 

De wandeling eindigt  in restaurant It Pottebakkershûs., waar U bij de open haard kunt genieten van een kopje koffie of thee met eigengemaakte kruidkoek.

Indien gewenst serveren wij aansluitend een heerlijke winterstamppot met een oud Fries toetje voor een meerprijs van € 17,50 p.p.

 

Kaarten à 12,50 p.p. reserveren: Hotel Aan de Wymerts T: 0515 540004 of via info@itpottebakkershus.nl. Let op! reserveren is gewenst.

 << Terug
Touristinfo

link naar groenbloem    Op de hoek van de stal    
NEDCAD    Fasion by Fre    
Roelof Fopma    Bouma kraanverhuur    
De Jong Workum Financieel Advies    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Jopie Huisman Museum    Klameare Workum    
Thijs van der Meer Slagerij    Makelaardij P.J. de Jong    
Hulpteugel Vrijwilligersrooster