STARTSEITE FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

Archief:

2019
 • 21 april
 • Workum Bruist 25 april
 • Digitaal Café
  >> meer

 • Digitaal Café

  Digitaal Café bibliotheek Workum

  Digitaal Café in de bibliotheek in Workum. Elke donderdag van 14.00 uur tot circa 15.00 uur kunnen belangstelIenden langskomen om tips uit te wisselen en vragen te stellen over het gebruik van hun tablet, smartphone, laptop of e-reader. Het Digitaal Café is een ontmoetingsplek voor mensen die de beschikking hebben over een eigen tablet en/of smartphone. Vraagt u zich wel eens af hoe moet ik ook alweer een app installeren of verwijderen, een e-book binnenhalen? Heeft u ook allerlei vragen over uw tablet of smartphone, of wilt u meer uit uw tablet of smartphone halen?

  Dan is het Digitaal Café wat voor u. Tijdens de openingstijden van het Digitaal Café zijn vrijwilligers aanwezig die u hierbij ondersteunen. Dit alles in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie/thee. De deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Voor alle duidelijkheid: het is geen cursus. U stapt - wanneer het u uitkomt - op een of meerdere van die donderdagen binnen, Neem in ieder geval uw eigen opgeladen tablet of smartphone mee en Apple-ID of Googleplaystore-lD.

  Het Digitaal Café is tot stand gekomen door het samenwerkingsver- band tussen SeniorWeb Zuidwest Friesland en de Bibliotheek Workum.

  << Terug
  Touristinfo

  Klameare Workum    Hunia's Drukkerij    
  link naar groenbloem    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
  Touwspecialist    NEDCAD    
  Tapijthal Workum    Glashandel Sneek    
  De Jong Workum Financieel Advies    Organische meststoffen Culterra    
  Makelaardij P.J. de Jong    WJH Yachtservice    
  Bouma kraanverhuur