STARTSEITE FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

24 - 11 - 2017 - Winter Fair

 

 

 

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/6768.jpg

Winter Fair.

Van 16.00 tot 21.00 uur centrum Workum

Op vrijdag 24 november organiseert een werkgroep in opdracht van Promotie Workum weer het warme, mooie evenement de Winterfair. Wij (Carla, Hylke, Tineke, Jelly, Wopke, Eeltje en Trudi) proberen allemaal vernieuwend te zijn, zodat het voor iedereen leuk en inspirerend is om de Winterfair te bezoeken. Dit jaar is het thema 'Samen Sfeer Proeven' in de ruimste zin van het woord. Om de bezetting van de kramen mooi ingevuld te krijgen, zoeken we allereerst in Workum en omstreken verschillende stijlen en inhoud en dat lukt de laatste jaren heel goed. Naast de vaste verschillende pleinen, zoals het culinaire plein waar de Workumer horeca zich presenteert met overheerlijke hapjes en drankjes, het kinderplein met de draaimolen en een knutselpipowagen, het businessplein waar bedrijven zich kunnen presenteren, heeft de commissie bedacht dat er ook een mannenplein zou moeten zijn. Dit doen we omdat de fair het meest bezocht wordt door vrouwen en dat willen we proberen te veranderen. U moet hierbij denken aan stoere kleding, motoren, een whisky- proeverij, vlees aan het spit. Dit is nog maar een klein tipje van de sluier die we oplichten. Daarnaast vragen we ook de mensen uit Workum mee te doen in twee nieuwe onderdelen, te weten een modeshow met zelfgemaakte winterhoofddeksels en een wintertaart bakwedstrijd met daarbij de uitreiking va n de Winterfair-trofee 2017.

Het is de bedoeling dat we in de week voorafgaand aan de Winterfair een workshop organiseren in het hoeden maken, waar kinderen en volwassenen hun creatie kunnen realiseren met verschillende materialen zoals stof, bloemen, kerstballen et cetera. De wintertaarten worden thuis gemaakt en komen op het culinaire plein te staan waar het publiek de overheerlijke punten kan kopen om te proeven.

Naast dit alles zoeken we muzikanten die af en toe een kwartiertje een klein optreden willen geven, ook hier vragen we medewerking van onder anderen leerlingen van de muziekschool, zowel groot als klein. We hopen dat van alle bovengenoemde activiteiten iedereen enthousiast wordt en zich opgeeft om mee te doen. Opgave kan via Facebook Winterfair 2017, maar ook bij Jelly Koopen, telefoon 06-12 05 51 08, of Trudi 06-20 27 88 01.

 << Terug
Touristinfo

Klameare Workum    Organische meststoffen Culterra    
Touwspecialist    Op de hoek van de stal    
Tapijthal Workum    Hunia's Drukkerij    
NEDCAD    Makelaardij P.J. de Jong    
De Jong Workum Financieel Advies    Thijs van der Meer Slagerij    
Bouma kraanverhuur    Glashandel Sneek    
Fasion by Fre