STARTSEITE FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

16 - 01 - 2019 - Filmtheater Workum

Programma Filmtheater Workum

 Woensdag 16 januari om 20:00 uur vertoont Filmtheater Workum om 20:00 uur de winnaar van de Publieksprijs van het Internationaal Film Festival Rotterdam: een bloedstollende Deense thriller en een superieur filmdebuut (DK 2018, 85 minuten, thriller, Deens gesproken, Nederlands ondertiteld).

Asger Holm is politieagent in de buitendienst van Kopenhagen, maar door een overtreding werkt hij verplicht een aantal weken in de alarmcentrale. Tegen het einde van zijn dienst raakt hij hoorbaar steeds gefrustreerder door de onbeduidende telefoontjes die hij voor zijn kiezen krijgt.
Dan beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Er is een standaardprocedure, maar die voldoet niet voor een politieman die normaal op straat staat. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

NRC: ‘Je houdt 85 minuten je adem in. Razend knap speelfilmdebuut.’  
Trouw: 'Een grootse film met een ijersterk script.'

Voor het reserveren van zitplaatsen voor bovenstaande films kunt u terecht op www.filmtheaterworkum.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het filmtheater aan de Emmabuert 16. Het theater opent een half uur voor aanvang van de films. << Terug
Touristinfo

Hulpteugel Vrijwilligersrooster    De Jong Workum Financieel Advies    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Jopie Huisman Museum    
Fasion by Fre    Glashandel Sneek    
Op de hoek van de stal    Bouma kraanverhuur    
Touwspecialist    Klameare Workum    
Organische meststoffen Culterra    link naar groenbloem    
Makelaardij P.J. de Jong