SITE FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

26 - 01 - 2018 - Spaanse avond op boerderij

 

Spaanse avond op een boerderij

Op vrijdag 26 januari organiseren Op de hoek van de stal en El Gusto Workum een warme Spaanse avond met gerechten en klanken op een oude Friese Boerderij. Op deze avond kunnen de gasten genieten van een heerlijke vers gemaakte paella schotel ( bereid door Nynke van der Werk) en vervolgens luisteren naar de temperamentvolle zangeres Monica Coronado ( Barcelona) die samen met gitarist Manito een gepassioneerd en afwisselend concertprogramma met Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid-Amerika ten gehore brengen. Dit alles overgoten met een flamenco- saus !
 Monica is een echte podium verschijning en zij begeleidt de meeste stukken zichzelf op gitaar.  Ze vertelt met flair en humor over de nummers en maakt echt verbinding met het publiek .

 Manito zal , naast de verschillende gitaren, ook andere snaarinstrumenten bespelen zoals de laud ( Spaanse luit)  Hij stimuleert de zangeres met zijn gipsy flamencospel om  ervoor te zorgen dat wat er op de planken staat een en al vuur uitstraalt !

Wilt u dit alles meemaken aan de vooravond van de opening van de Culturele hoofdstad in Leeuwarden op zaterdag  27 januari dan kunt u ook nog bij ons overnachten . Voor het eten, vragen we u vriendelijk zich aan te melden. Dit kan tot woensdag 24 januari . Kosten p.p.   12,50

 

Opgave bij: elgustoworkum@xs4all.nl      tel.  06-38789438

Komt u alleen voor de muziek, dan kunt u zich melden bij trudi@opdehoekvandestal.nl  tel.   06-20278801      Kosten 10,00 p.p.

Op de hoek van de Stal.......Sud 154   8711 CZ  Workum

U bent welkom vanaf 19.00 uur en het eten zal om 19.30 uur geserveerd worden en de muziek start om 20.00 uur.

 

<< Terug
Touristinfo

Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Thijs van der Meer Slagerij    
Makelaardij P.J. de Jong    Jopie Huisman Museum    
Glashandel Sneek    Touwspecialist    
Bouma kraanverhuur    Organische meststoffen Culterra    
Klameare Workum    De Jong Workum Financieel Advies    
Roelof Fopma    Hunia's Drukkerij    
Fasion by Fre