Jachtwerf Horsa

horsa.jpg (6048 Byte) fothorsa.jpg (19414 Byte)

* Winterberging in de loods
* Winterberging op de wal

 -voor boten tot max. 10 ton

* Ligplaatsen
- maximaal tot 11 meter lang

Kampwei 3, 8711 HN WORKUM
Telefoon: 0515-543265

Ligging:
Jachtwerf Horsa ligt op een steenworp afstand van de spoorbrug die de toegangspoort vormt naar het grote vaargebied rond Workum. Vanuit Jachtwerf Horsa liggen de Friese Meren voor u open en kunt u genieten van al het moois dat Friesland en het water u te bieden hebben.

Winterberging:
Jachtwerf Horsa biedt diverse mogelijkheden om uw boot op een goede wijze tijdens de winter te stallen. U kunt zowel uw boot buiten op de wal stallen, als in de afgesloten loods. (dit voor boten tot maximaal 10 ton). In het voorjaar verzorgen wij uiteraard ook weer de te water lating van uw schip. 

Ligplaatsen:
Sinds 1993 biedt Jachtwerf Horsa u prima mogelijkheden om dicht bij de Zuid-West Friese meren uw boot aan te leggen. De ligplaatsen zijn voorzien van halve zijstijgers waardoor u makkelijk van en op de boot kunt stappen. Ook voor uw auto kunt u een prima plekje vinden op het terrein van de jachtwerf.
De ligplaatsen hebben een lengte van 11 meter en een breedte van 3,70 meter. Faciliteiten als water en elektra zijn aanwezig en in overleg met de havenmeester kunnen eventuele andere wensen ook ingevuld worden. In de loods zijn toiletfaciliteiten aanwezig en uw kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen die op het terrein aanwezig zijn.

Prijsopgave en informatie:
Voor prijsopgave en overige informatie kunt u contact opnemen met dhr.of mevr. Dijkstra tel.0515-543265