HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

18 - 06 - 2017 - HOOKED sport event/ festival

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/6366.jpg

Het Hooked Festival wordt weer gehouden op zaterdag en zondag 17 en 18 juni op het strand in Workum. Hooked biedt jong en oud een heel weekend vol kitesurfen, windsurfen, klimmen, BMX' en met een big air bag, skateboarden, slacklinen, strand, kamperen, beleven, ontdekken, muziek en feest! Ontmoet (inter)nationale riders, volg zelf een les of geniet van de shows en de sfeer. En nieuw dit jaar: Beachvolley clinics en een toernooi!

Kom gratis naar het Hooked Festival, blijf twee nachten kamperen en ga uit je dak op het Hooked strandfeest. Of kom gewoon chillen, geniet van alle shows en neem je kinderen mee, want het gehele weekend is er een uitgebreid kidsprogramma met allerlei stoere activiteiten voor nop!

Stichting Sport Experience komt dit jaar alweer met de zesde editie van Hooked-event om jong en oud in aanraking te laten komen met deze stoere sporten, laagdrempelig en voor een zacht prijsje. De initiatiefnemers zijn zelf hooked aan de verschillende sporten en willen dat aan een breder publiek overdragen. Het programma is breed en divers en er zijn te gekke gastoptredens van bekende riders. Ook dit jaar kun je weer amazed raken door de Games of Hooked in de categorieën Kite, BMX, slackline en windsurf. Wat dacht je van een Open kitesurf competitie met deelnemers als wereldkampioen Yuri Zoon, en internationale riders en de voormalig Nederlandse kampioenen Bas Koole en Steven Akkersdijk! En nieuw dit jaar is BeachVolley! Een clinic volgen, vrij ballen met je vrienden of meedoen aan een heus toernooi. Beachvolleybal is dit jaar professioneel verzorgd op Hooked.

Hooked biedt zoveel meer. Naast dat je de pro's in actie ziet en je zelf ook kunt meedoen aan allerlei lessen en activiteiten is het ook zeker een bezoek waard om lekker te eten en te chillen op het strand, te genieten van de sfeer en op zaterdagavond ga je uitje dak op de muziek van verschillende artiesten tijdens de vette beach party van Hooked!

Zin in een weekend vol extreme sporten, chillen en een vet feest? Blijf vanaf vrijdag al kamperen op de festivalcamping, feest zaterdag mee in de strandtent en kom zondag lekker chillen op het strand. Op het hele festivalterrein verzorgen super leuke foodtrucks en heerlijke koffiekraampjes voor de ultieme sfeer. Dus: actief of in chill modus, alles kan tijdens Hooked. Gratis entree tot het Hooked terrein en diverse activiteiten, en lessen voor kostprijs, want wij willen dat jullie ook Hooked raken!

Bron: workumer Krant FRISO
<< Terug
Hunia's Drukkerij

Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Thijs van der Meer Slagerij    
Makelaardij P.J. de Jong    NEDCAD    
Hunia's Drukkerij    Bouma kraanverhuur    
Touwspecialist    De Jong Workum Financieel Advies    
Jopie Huisman Museum    link naar groenbloem    
WJH Yachtservice    Tapijthal Workum    
De Galerie