HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

03 - 09 - 2017 - Triathlon Workum

Triathlon Workum op zondag 3 september

 
Zondag 3 september start de vierde editie van de 1/8 Triathlon van Workum. Bij de Doltewâl ter hoogte van het watersportbedrijf starten de deelnemers om 16:30 met zwemmen. Er worden dit jaar een 130 deelnemers verwacht en het is nog mogelijk om je in te schrijven. De organisatie is zeer content met het trapgedeelte op de nieuwe steiger aan de Doltewal, hierdoor kunnen de deelnemers rustig het water in gaan. Daarnaast is de Tillefonne en het asfalt langs de zeedijk opgeknapt, dit alles maakt het parcours nog mooier.
 
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om deel te nemen aan de Workum (3/9) - Witmarsum (10/9) - Wommels (16/9) competitie.  Op basis van de eindtijden wordt er een klassement opgemaakt en zijn er prijzen voor de snelste dame en heer overall! (buiten de competitie kan er natuurlijk ook aan 1 of twee van de triathlons worden deelgenomen.
 
Woensdag 30 augustus is er een mogelijkheid om het parcours alvast te verkennen. Wij starten om 19.45 bij de Stedspôlle (achter het Actionplein, Súd 25, 8711
CR WORKUM)
 
Het spektakel is vrij toegankelijk. Langs de route, op en rond de Stedspôlle en de Merk heeft men fantastisch zicht op de deelnemers. Wij nodigen een ieder uit om de atleten aan te moedigen.
 
Aanmelden voor de 1/8 Triathlon van Workum kan nog tot en met donderdag 31 augustus via www.triathlonworkum.nl
 


<< Terug
Hunia's Drukkerij

De Jong Workum Financieel Advies    link naar groenbloem    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Touwspecialist    
NEDCAD    Hunia's Drukkerij    
Organische meststoffen Culterra    Thijs van der Meer Slagerij    
Klameare Workum    Tapijthal Workum    
Jopie Huisman Museum    Bouma kraanverhuur    
WJH Yachtservice