HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda ondernemer van de maand vereniging van de maand

09 - 09 - 2017 - ART WORKum

Artworkum

Stichting Beeldenstad Workum organiseert op zaterdag 9 SEPTEMBER 2017 wederom de Artworkum.
Wij zijn gestart in 2011 met het evenement ReWork 2011. In het jaar 2012 zijn we begonnen met de ArtFair en hadden we de combinatie met de expositie van Prof. MR. Pieter van Vollenhoven.
In het jaar 2013 was er de combinatie met de Exhibition Zilveren CameraDe Zilveren Camera wil de verworvenheden van de fotojournalistiek tonen aan een groot publiek.
Het jaar 2014 hebben we voor het eerst een "Kleintje Kunst" geïntroduceerd en de naam gewijzigd in ARTWORKum.
In juli 2015 heeft de organisatie op het allerlaatste moment besloten wegens een hittegolf het evenement af te gelasten.
Voor 2017 is gekozen om van het eerste weekend in juli te verhuizen naar het 2e weekend in september. Het valt dan samen met Open Monumentendag.
In 2018 willen wij  in het kader van de Culturele Hoofdstad van Europa de kunstmarkt een speciaal karakter gaan meegeven.

 

www.artworkum.nl

 

 

 

 

 

 

 
<< Terug
De Galerie    Lines4boats.nl    Bleeker en Flapper Makelaardij    De Klameare    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Makelaardij P.J. de Jong    Organische meststoffen Culterra    Werfdehoop.nl    
StringIT    Bouwbedrijf J. de Boer    Bouma kraanverhuur    Glashandel Sneek    Automobielbedrijf Siemonsma BV    Fashion by Fré    De Jong Workum Financieel Advies    Thijs van der Meer Slagerij