HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

25 - 05 - 2017 - Dutch Youth Regatta

Dutch Youth Regatta is van 24 tot 28 mei

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/6478.jpg
Foto Valentijn van Duijvendijk

Binnenkort wordt het weer druk in Workum met boten op aanhangers die richting het Soal gaan. Daar vindt van 24 tot 28 mei de Dutch Youth Regatta plaats. Dit is een internationale zeilwedstrijd waaraan bijna 800 jonge zeilers uit twintig verschillende landen fanatiek deeInemen. Kinderen (tussen 12 en 25 jaar) die, soms alleen met begeleider, heel de wereld rond reizen om deel te nemen aan de belangrijke zeilwedstrijden. Het is een wereld op zichzelf. Deelname aan deze wedstrijden is voor de deelnemers belangrijk met het oog op de ranking binnen hun klassement.

De wedstrijden worden gehouden in de kleinere zeilboten, zoals de Optimist, Laser, Spash RS Feva, Cadet, 29er of Nacra. Het gaat hier om Nederlandse kampioenschappen. Zeilvereniging Workum is al jaren de gastvrouw van het evenement met de hulp van veel enthousiaste vrijwilligers. Wilt u ook eens kijken, kom dan naar het strand en proef de sfeer van dit internationale gebeuren. Het programma vindt u op www.dutchyouthregatta.org.

Stichting Promotie Workum heet de jonge zeilers welkom met een goodybag gevuld met artikelen die gesponsord zijn door diverse Workumer ondernemers of leveranciers van hen. Zij wensen de zeilers veel succes en heten hen van harte welkom in onze mooie stad.

Bron: workumer krant FRISO

 

 << Terug
Hunia's Drukkerij

Hunia's Drukkerij    Glashandel Sneek    
De Galerie    WJH Yachtservice    
NEDCAD    Jopie Huisman Museum    
Bouma kraanverhuur    Makelaardij P.J. de Jong    
link naar groenbloem    De Jong Workum Financieel Advies    
Klameare Workum    Organische meststoffen Culterra    
Tapijthal Workum