HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

03 - 06 - 2018 - HOOKED

 Hooked Event

1, 2 & 3 juni @Workum Strand

 

Hét actie sport event waarbij jong en oud een weekend lang kan proeven aan kitesurfen, windsurfen, suppen, klimmen, BMX’en, slacklinen, yoga, beachvolley en nog veel meer stoere sporten. Probeer de sporten zelf en leer van de pro’s, geniet van de muziek en het strand en feest mee bij de Hooked Beach party. En nieuw dit jaar, de festivalcamping is op het strand!

 

Gratis kids activiteiten

Tijdens Hooked Event is er voor de kinderen een uitgebreid aanbod van stoere sporten die ze gratis kunnen proberen. Klimmen, suppen, slacklinen, bmx-en, beachvolley en veel meer. Onder begeleiding van professionals een clinic volgen of zelf proberen. Het terrein staat vol met sportieve activiteiten en biedt een weekend lang plezier en uitdaging. 

 

Get Hooked

Stichting Sport Experience komt dit jaar alweer met de 8e editie van Hooked Event om jong en oud in aanraking te laten komen met deze stoere sporten, laagdrempelig, variërend van gratis tot een zacht prijsje. De initiatiefnemers zijn zelf hooked aan de verschillende sporten en willen dat aan een breder publiek beschikbaar stellen. Een (kite)surfles is tijdens Hooked slechts 17,50! Het programma is breed en divers, check alle activiteiten via www.Hooked-event.nl 

 

Beach Party
Hooked biedt behalve een weekend lang stoere sporten nog veel meer. Het is ook zeker een bezoek waard om lekker te eten en chillen op het strand, te genieten van de sfeer en op zaterdagavond ga je uit je dak op de muziek van verschillende artiesten tijdens de vette beach party van Hooked. En blijf na het feest slapen op de festivalcamping, direct op het strand. 

 

Food, drinks & music

Op het hele festivalterrein verzorgen super leuke food trucks en heerlijke koffie kraampjes voor de ultieme sfeer. Dus actief of in chill modus, alles kan tijdens Hooked. Gratis entree tot het Hooked terrein & diverse activiteiten, en surflessen voor kostprijs, want wij willen dat jullie ook Hooked raken! 

 

 

Kijk voor meer informatie, het programma en kaartverkoop voor de lessen, het feest en de camping op www.Hooked-Event.nl 

 << Terug
Touristinfo

De Jong Workum Financieel Advies    Organische meststoffen Culterra    
Tapijthal Workum    Hunia's Drukkerij    
Op de hoek van de stal    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Klameare Workum    Thijs van der Meer Slagerij    
Fasion by Fre    Roelof Fopma    
Bouma kraanverhuur    link naar groenbloem    
Jopie Huisman Museum