HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

28 - 01 - 2018 - Midwinterverhalen

Midwinterverhalenmiddag in Workum op zondag 28 januari 2018.

Na het succes van de afgelopen 12 jaar heeft het team van It Pottebakkershûs in Workum opnieuw een aantal welbespraakte verhalenvertellers bij elkaar gebracht om op zondag 28 januari een verhalen vertel middag te houden. Deze leuke middag is inmiddels een traditie die elk jaar meer deelnemers trekt.

 

Er wordt om 14.00 met de eerste groep gestart op de eeuwenoude Scheepswerf “de Hoop” Seburch 7 te Workum. Daarna volgt elk half uur een nieuwe groep tot 16.30 uur, bestaande uit max. 20 personen. Het eindpunt is in Restaurant It Pottebakkershûs op de Merk 18. Hier kunt u zich bij de openhaard opwarmen en genieten van een vers kopje koffie met kruidkoek. 

 

Na de werf wordt U door een gids naar verschillende unieke locaties gebracht, zoals het ruim van een zeilklipper, de stal van een stadsboerderij, de keuken van een historisch pand, en de oude smederij. De vertellers van de mooie verhalen zijn; Douwe Kootstra, Marijke Griek, Bart van der Wal, Age Veldboom en Johan Veenstra en na het succes van vorige jaren ook nu met een optreden van Gerrit Breteler.

 

Deelname € 17.50 per persoon (alles inbegrepen) 

Tip: Aansluitend wordt in it Pottebakkershûs een midwinter maaltijdsoep (erwten of linzensoep)  voor een meerprijs van € 7.50 geserveerd.

 

 

 

Voor bestellen van kaarten en overige informatie kunt u bellen met  Restaurant It Pottebakkershûs T: 0515 541900 of via info@itpottebakkershus.nl << Terug
Hunia's Drukkerij

NEDCAD    Thijs van der Meer Slagerij    
Op de hoek van de stal    Hunia's Drukkerij    
Bouma kraanverhuur    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
link naar groenbloem    Jopie Huisman Museum    
Touwspecialist    Fashion by Fré    
Tapijthal Workum    Organische meststoffen Culterra    
De Jong Workum Financieel Advies