HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

20 - 12 - 2017 - Filmtheater

Programma Filmtheater Workum


Woensdag 20 december is het filmtheater in Workum open!

Om 16:00 uur draait een betoverend en avontuurlijk wintersprookje over een jongen uit de bergen met een speciaal talent voor het omgaan met dieren (CH 2016, alle leeftijden, 104 minuten, avontuur, familie, Nederlands nagesynchroniseerd).
De vrolijke Sepp woont met zijn ouders, zijn geit en beste vriendin hoog in de bergen, waar hij meehelpt kazen te maken. Sepp is goed met dieren en raakt zelfs bevriend met een roofdier, de wolf. Wanneer bij een ongeluk alle kazen van de wagen in de rivier vallen en Sepps ouders geen geld meer hebben om eten te kopen, moet Sepp een oplossing vinden. Zijn geit verkopen weigert hij… Kan hij hulp krijgen van de wolf? Gebaseerd op een van de meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboeken Schellen Ursli. 

de Volkskrant: '…uiterst kerstig... met liefde opgebouwd'
Entree: € 3.50

 

Om 20:00 uur gevolgd door de beste romantische komedie in jaren! (VS 2017, 119 minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld).
The Big Sick wordt inmiddels geroemd als een van de meest geslaagde romantische komedies van onze tijd. De op ware feiten gebaseerde film vertelt het liefdesverhaal van de Pakistaans-Amerikaanse stand-up komiek Kumail Nanjiani en de Amerikaanse Emily Gordon. De twee schreven ook het zeer geestige script en Nanjani speelt daarnaast ook zijn jongere zelf.
Alles in de film draait om de botsing der culturen en de generatiekloof. Na een one-night-stand worden Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. Kumail verzwijgt zijn vriendin echter voor zijn tradiotionele ouders. Die zien hem liever trouwen met een Pakistaanse. Wanneer Emily hier achter komt, verbreekt ze de relatie. Dan wordt Emily plotseling geveld door een mysterieuze infectieziekte. Kumail wijkt daarbij geen moment van haar zijde. Dat leidt aanvankelijk tot ergernis bij haar ouders.
The Big Sick is een heerlijke film, met een fijne balans tussen komedie en drama. Met levensechte personages bovendien, die met milde spot maar liefdevol worden neergezet. Naast de hartveroverende Nanjiani en Zoe Kazan stellen ook Holly Hunter en Ray Romano de show als Emily's excentrieke ouders.
de Volkskrant: 'Het kan, een hedendaagse en niet-sentimentele romantische komedie.' (4 sterren)
Entree: € 7.00

Voor meer informatie en het reserveren van zitplaatsen kunt u terecht op www.filmtheaterworkum.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het filmtheater aan de Emmabuert 16. Het theater opent een half uur voor aanvang van de films. << Terug
Touristinfo

Organische meststoffen Culterra    Tapijthal Workum    
link naar groenbloem    Klameare Workum    
Bouma kraanverhuur    Glashandel Sneek    
De Galerie    NEDCAD    
De Jong Workum Financieel Advies    WJH Yachtservice    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Thijs van der Meer Slagerij    
Op de hoek van de stal