HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

02 - 09 - 2018 - 1/8 Triathlon

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/7368.jpg

Zondagmiddag 2 september 2018 van 16.30 uur - 18.30 uur zullen enkele wegen kortstondig afgesloten zijn.

Het zwemparcours tussen Workum Watersport (ter hoogte van de Doltewâl) en de Stedspôle in Workum zal gedurende een half uur afgesloten zijn voor de kleine pleziervaart.  De is start om 16:30 uur bij Workum Watersport . De laatste zwemmer verwachten we om 17:00 uur uit het water.

Het fietsparcours gaat vanaf de Stedspôle via het Súd, Syslpaed, langs de zeedijk naar Gaast, Piaam en vervolgens naar ldsegahuizum, Ferwoude en vervolgens weer naar Workum. Vanaf 17:00 zal dit parcours de weg vanaf 17:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur afgesloten voor openbaar verkeer.

Het loopparcours gaat vanaf De Stedspôle via het Súd, Syslpaed en Séburch langs de Slinkewei richting en door "de Tillefonne" terug naar Workum waar men op het Súd t.h.v. ‘Witte Herbergh’ zal finishen. Het loopparcours is vanaf 17:00 tot uiterlijk 18:30 uur afgesloten voor openbaar verkeer.

Verkeer vanuit of in de richting van het wedstrijdparcours, zal gedurende de wedstrijd, door middel van verkeersregelaars worden omgeleid via de daarvoor aangegeven routes. Mocht u onverhoopt, in noodgevallen via het parcours naar uw woning/bedrijf moeten, dan kunt u tijdens de wedstrijd contact opnemen met de organisatie onder telefoonnummers 06-57 343 343, Rients de Jager, en 06-53 583 829, Dieuwke Visser. Beiden zijn van de wedstrijdcommissie. Via deze nummers kunt u ook contact opnemen als u na de triathlonwedstrijd klachten heeft.

Wij als stichting triathlon Workum doen er alles aan, om de deelnemers een veilig en overzichtelijk parcours te bieden. In de hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, hoopt de organisatie u tevens als toeschouwer te mogen begroeten. Het evenement is gratis te bezoeken.<< Terug
Touristinfo

link naar groenbloem    Jopie Huisman Museum    
Op de hoek van de stal    De Jong Workum Financieel Advies    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    NEDCAD    
Organische meststoffen Culterra    Makelaardij P.J. de Jong    
Fasion by Fre    WJH Yachtservice    
Klameare Workum    Tapijthal Workum    
Roelof Fopma