HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

10 - 11 - 2018 - Nut Marc de Hond Theaterlezing

 

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/7423.jpg
In zijn nieuwe theatervoorstelling VOORTSCHRIJDEND INZICHT legt Marc de Hond uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje.

Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elk weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.

VOORTSCHRIJDEND INZICHT is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.”

Voor meer info:

Nut Workum

 << Terug
Touristinfo

Makelaardij P.J. de Jong    Glashandel Sneek    
Hunia's Drukkerij    Op de hoek van de stal    
link naar groenbloem    Fasion by Fre    
Klameare Workum    Roelof Fopma    
Tapijthal Workum    Jopie Huisman Museum    
NEDCAD    Bouma kraanverhuur    
WJH Yachtservice