HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

13 - 10 - 2018 - Concert Crescendo

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/7473.jpg

Najaarsconcert Crescendo

In the Mix!

Op zaterdag 13 oktober geven Brassband Almere en Brassband Crescendo samen een concert in De Klameare te Workum. U hoort de verenigingen deze avond afzonderlijk spelen, maar het leuke is ook dat de twee verenigingen door elkaar worden gehusseld om twee ‘mix-orkesten’ te vormen.

 

Brassband Almere is één van de eerste verenigingen die werd opgericht toen in 1981 de eerste huizen in Almere werden geplaatst. Dirigent Jan Schut en cornettist Leo Wilde waren de initiatiefnemers voor de oprichting en van 6 leden groeide de vereniging alras uit tot een echte brassband. Brassband Almere kenmerkt zich door gezelligheid en muzikaliteit. Daarnaast heeft de band kwaliteit van haar muziek hoog in het vaandel. Alle leden van het orkest zijn amateur musici op gevorderd of hoger niveau. De vereniging heeft momenteel drie orkesten; een opleidingsorkest, een B-orkest en een A-orkest. Het A-orkest komt naar Workum, op voorspraak van oud-lid van Crescendo en oud-Workumer Trienke de Vries. 

 

Mix-orkesten

Zoals gezegd zullen de verenigingen afzonderlijk optreden, maar ook door elkaar gehusseld worden om als twee mix-orkesten op te gaan treden. Dit doen ze niet zomaar, want de hele dag wordt hiervoor gerepeteerd in de Klameare. Muziek maak je namelijk met elkaar, van jong tot oud en van arm tot rijk. Dus of je nu in Almere woont of in Workum, de muzikale taal verstaan we allemaal. 

Het concert begint 's avonds om 20.00 uur en de toegang is gratis. De muzikanten zullen zeer hun best doen om te laten zien en horen of de muzikale cocktail geslaagd is. We heten u van harte welkom!<< Terug
Touristinfo

Roelof Fopma    Tapijthal Workum    
Fasion by Fre    Op de hoek van de stal    
De Jong Workum Financieel Advies    Bouma kraanverhuur    
WJH Yachtservice    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Organische meststoffen Culterra    Klameare Workum    
Jopie Huisman Museum    NEDCAD    
Thijs van der Meer Slagerij