HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

14 - 12 - 2018 - Kerstconcert Nijefurd Sjongt

Op vrijdagavond 14 december geeft het gemengd koor Nijefurd Sjongt onder leiding van Fia Zweers een concert dat bestaat uit de mooiste kerstliederen in de Klameare te Workum. Het uit 67 leden bestaande koor brengt u deze avond een zeer afwisselend kerstprogramma met medewerking van de mezzosopraan Monique Topeeters uit Workum en een duo bestaande uit het koorlid de bariton Theo van de Logt en zijn zoon, die net als zijn vader ook bariton is, ook gitaar speelt en ook nog eens Theo heet.

Zij brengen een tweetal liederen ten gehore, begeleid door Theo jr. op gitaar. De avond wordt verder op de piano begeleid door Rudolf Krabbendam, een pianist die in Essen woont en het koor 2 jaar geleden in de Dom van Keulen al begeleidde. Verder verleent de Workumer saxofonist Rudy Lobisch zijn medewerking aan deze speciale uitvoering. U begrijpt dat dit een mooie avond gaat worden: een voorbereiding op het Kerstfeest! Nijefurd Sjongt heet u deze avond dan ook van harte welkom.

De toegangskaarten kosten slechts 7,50 euro en op vertoon van deze kaart ontvangt u - na afloop van het concert - een gratis glaasje gl0hwein. Het sfeervolle kerstfeest, waarbij de samenzang ook niet ontbreekt, begint op vrijdag14 december om 19.30 uur in de Klameare te Workum.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor of zijn telefonisch te bestellen (0515-54 1233). Waarschijnlijk zijn er aan de zaal geen kaarten meer te koop, dus reageer snel als u hierbij aanwezig wilt zijn.

Liever zelf meezingen in het koor? Nijefurd Sjongt kan nog twee tenoren en één sopraan plaatsen. Inlichtingen bij de dirigente (0515-5407 44).

Bron: workumer krant FRISO<< Terug
Touristinfo

Op de hoek van de stal    Glashandel Sneek    
Organische meststoffen Culterra    Tapijthal Workum    
NEDCAD    Makelaardij P.J. de Jong    
Hunia's Drukkerij    Bouma kraanverhuur    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Touwspecialist    
WJH Yachtservice    De Jong Workum Financieel Advies    
Jopie Huisman Museum