HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

22 - 06 - 2019 - Hooked

Goede weersvoorspellingen voor Hooked Event!

21, 22 & 23 juni 2019 @Workum Strand

Hét gratis actie sport event waarbij jong en oud een weekend lang 

gratis stoere sporten kan proberen. 

De tenten worden opgezet, de foodtrucks rollen naar het strand en de sportattributen worden in gereedheid gebracht: het beloofd een prachtig weekend te worden voor Hooked Event met veel zon, strand, muziek en sport!

 

Kitesurfen  -  windsurfen  -  freerunnen  -  slacklinen  -  crossfit 

BMX’en  -  suppen  -  yoga  -  beachvolley  -  and more…

 

Tijdens het weekend van 21 – 23 juni staat het strand vol met professionele sportbegeleiders die jong en oud helpen om zelf verschillende actie sporten uit te proberen. Hooked Event is voor alle leeftijden en beloofd ook dit jaar weer een sportief succes te worden met nieuwe sporten als CrossFit en freerunnen.

Gratis kids activiteiten

Tijdens Hooked Event is er voor de kinderen een uitgebreid aanbod van stoere sporten die ze gratis kunnen proberen. Freerunnen, suppen, slacklinen, bmx-en, beachvolley en veel meer. Onder begeleiding van professionals een clinic volgen of zelf proberen. Het terrein staat vol met sportieve activiteiten en biedt een weekend lang plezier en uitdaging. 

Non-profit

Non-profit organisatie st. Sport Experience komt dit jaar alweer met de 10e editie van Hooked Event om jong en oud in aanraking te laten komen met deze stoere sporten, laagdrempelig, variërend van gratis tot een zacht prijsje. De initiatiefnemers zijn zelf hooked aan de verschillende sporten en willen dat aan een breder publiek beschikbaar stellen. Het programma is breed en divers, check alle activiteiten via www.Hooked-event.nl 

 

 

Kijk voor meer informatie, het programma en kaartverkoop voor de lessen, het feest en de camping op www.Hooked-Event.nl << Terug
Touristinfo

Hunia's Drukkerij    Op de hoek van de stal    
Workumer Jachtservice    Roelof Fopma    
Thijs van der Meer Slagerij    Bouma kraanverhuur    
NEDCAD    Touwspecialist    
Makelaardij P.J. de Jong    Klameare Workum    
Fasion by Fre    Jopie Huisman Museum    
link naar groenbloem