HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

20 - 07 - 2019 - Willow Mae's Tuinentour

Zangeres Willow Mae neemt je deze zomer mee naar buiten; tijdens haar Tuinentour treedt de zangeres op in een sfeervolle, zomerse setting in een vijftal tuinen, verspreid over heel Nederland.
Willow Mae doet op zaterdag 20 juli Workum aan, waar ze al optreden in de Tuin van Henk. 

 

Willow Mae’s Tuinentour in Workum

Zaterdag 20 juli

‘Tuin van Henk’

Sud 151, 8711 CZ Workum

Meer informatie en kaartverkoop via: https://willowmaemusic.nl/

Met de voetjes in het gras en een lekker hapje en drankje in de hand, kun je luisteren naar prachtige akoestische versies van Willow Mae’s debuutalbum ‘Song Of Songs’. ‘Song of Songs’ is een persoonlijk en rijk document over een universele zoektocht. 

Willow Mae licht toe: "Ik houd van mijn voetjes in het gras, de grond onder mijn voeten, groen om mij heen. Een tijd geleden kwam ik met het idee om een Tuinentour te gaan doen vlak voor de zomer. Om mijn album Song of Songs te promoten en weer helemaal terug te gaan naar de intieme sfeer zoals we bij Radio 5 De Max ook hebben gedaan. Ik had behoefte om helemaal uit het zakelijke; hoofdelijke te gaan. Terug naar het persoonlijke, daar waar ik de mensen echt kan ontmoeten.

Om alvast in de sfeer te komen, bekijk je hier de video ‘Blossoms Blooming’. Bloeiende bloesems staan voor een nieuw begin. Bloesems beloven een boom vol fruit. Een herfst vol appels en een winter vol “hete bliksem”; warme appelcompote. “Blossoms blooming, budding branches!” In essentie is de clip een visuele vertelling van de albumtrack ‘Blossoms Blooming’ waarin de zangeres je meeneemt langs haar dromen en haar zoektocht naar de liefde.

Liefde en verbondenheid zijn een belangrijke drijfveer bij het schrijfproces van Willow Mae. Ze laat zich inspireren door een variëteit aan bronnen; van de filosofie van Plato en de poëzie van Shakespeare, tot de visies van schrijfsters Brené Brown en Sue Johnson.

‘Song Of Songs’ is uitgekomen als prachtige limited edition met fotokunstboek, en zal vanaf najaar 2019 ook beschikbaar zijn op de bekende streamingplatforms.

 << Terug
Touristinfo

Glashandel Sneek    Fasion by Fre    
Jopie Huisman Museum    Touwspecialist    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Klameare Workum    
Tapijthal Workum    Organische meststoffen Culterra    
Makelaardij P.J. de Jong    Roelof Fopma    
Hulpteugel Vrijwilligersrooster    Hunia's Drukkerij    
NEDCAD