HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

02 - 10 - 2019 - Anti inbraaktips

Mijn deur staat altijd open...

Anti-inbraaktips van een ex-inbreker

We weten allemaal wat we moeten doen om te voorkomen dat er wordt ingebroken in ons huis, hok of garage. Toch gebeurt dit met regelmaat, ook in Workum.

De politie houdt het hele jaar door regelmatig acties waarbij bewoners alerter worden gemaakt op de risico’s van onafgesloten ramen en deuren. De populairste periodes van het jaar zijn de herfst en wintermaanden, wanneer het vroeg donker is. Daarom organiseert Plaatselijk Belang op 2 oktober een informatieavond over het voorkomen van een inbraak: wat doen we goed en wat kunnen we misschien beter doen?

Evert Jansen (bekend van het AVRO programma ‘De Inbreker’) is deze avond onze gastspreker. Hij kijkt door de ogen van een inbreker en vertelt ons hoe we, met eenvoudige aanpassingen, ons huis beter kunnen beveiligen tegen inbrekers.

Want naast de financiële gevolgen ondervindt driekwart van de slachtoffers fysieke en of emotionele klachten na een inbraak. De klachten hebben vooral betrekking op de nachtrust en het veiligheidsgevoel. Daarnaast hebben veel mensen last van concentratieproblemen en kampen ze met het gevoel van boosheid en irritatie. Deze gevolgen kunnen lang aanhouden. Voorkomen is dus echt beter dan genezen!

Daarom hopen wij veel mensen (leden en niet leden) te mogen verwelkomen op
2 oktober a.s.  in de Klameare om 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

 

 << Terug
Touristinfo

link naar groenbloem    Workumer Jachtservice    
Bouma kraanverhuur    De Jong Workum Financieel Advies    
Glashandel Sneek    Hunia's Drukkerij    
NEDCAD    Roelof Fopma    
Thijs van der Meer Slagerij    Klameare Workum    
Makelaardij P.J. de Jong    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Op de hoek van de stal