HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

09 - 11 - 2019 - Dissel Re√ľnie

Reünie bar-dancing de Dissel.

 

In september 1997 sloot Hans Bakker voor goed  de deur van de Dissel aan het Sud in Workum. Bijna 18,5 jaar was Hans het gezicht van de Dissel en heeft hij altijd met veel plezier jong en oud in zijn horecazaak welkom geheten. In 2002 kwam een groot deel van zijn werknemers en klanten nog een keer bij elkaar tijdens een reünie in Stadscafé de Smidte.  Er werden later plannen gemaakt om iedereen weer bij elkaar te krijgen in 2017, aangezien het toen 20 jaar geleden was dat de Dissel dicht ging.  
Maar wegens omstandigheden kon de reünie in dat jaar niet door gaan. Maar van uitstel kwam geen afstel want het organiserende comité heeft zaterdag 9 november 2019 gekozen als datum om de reünie (alsnog) plaats te laten vinden, de locatie is Eetcafé de Witte Herbergh.
Alle oud-personeelsleden hebben een uitnodiging ontvangen en een zeer groot deel heeft gehoor gegeven aan deze uitnodiging en zal zaterdag 9 november aanwezig zijn. Het middagprogramma is voor “het personeel” waaronder barkeerpers, glazenhalers, dj’s en deurbeveiligers.  Maar vanaf 21.00 uur ’s avonds is iedereen welkom om de sfeer van weleer nog een keer te beleven.
Kaarten voor deze feestelijke avond zijn voor € 5,- verkrijgbaar bij Van der Goot (Noard 7), maar er zijn slechts 180 kaarten verkrijgbaar voor deze avond. Inmiddels zijn er al meer dan 100 verkocht, dus mocht je er bij willen zijn wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje!
De muziek zal zaterdagavond 9 november gedraaid worden door oud dj’s, ook zullen de barkeepers je graag nog een keer van dienst zijn bij het inschenken van een drankje en de glazenhalers zullen de lege glazen terug brengen bij de bar. Kortom het team gaat nog één keer terug naar “de Dissel”.
Tijdens deze feestavond wil men graag foto’s van Bar-dancing de Dissel op de schermen tonen. Een ieder die nog foto’s heeft uit de periode van Hans Bakker (1979 – 1997) mag deze mailen naar disselworkum@gmail.com << Terug
Touristinfo

Klameare Workum    Tapijthal Workum    
Op de hoek van de stal    Thijs van der Meer Slagerij    
link naar groenbloem    Roelof Fopma    
Touwspecialist    Organische meststoffen Culterra    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Glashandel Sneek    
Bouma kraanverhuur    Jopie Huisman Museum    
NEDCAD