HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

18 - 01 - 2020 - Nieuwjaarsconcert Crescendo

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/8347.jpg

Folkert-Hans Tolsma muzikale gast op nieuwjaarsconcert

Op zaterdag 18 januari opent Brassband Crescendo het jaar 2020 muzikaal met haar traditionele nieuwjaarsconcert. Speciale gast is de veelzijdige muzikant Folkert-Hans Tolsma. Met zang, trompet en saxofoon zorgt hij ervoor dat elke gelegenheid uniek en onvergetelijk wordt, zo ook het nieuwjaarsconcert. Crescendo is blij dat ze hem mogen verwelkomen in de Klameare. Naast deze gastmuzikant is ook het gemende zangkoor ‘Sjongsum’ van de partij, evenals het jeugdorkest van Crescendo, de Notenbrijbekken.

Folkert-Hans

Folkert-Hans is in Fryslân bekend van zijn hits ‘Cha-cha-cha’ en de zomerhit ‘Simmerjún’.  Op Liet 2019 werd hij derde met het nummer ‘De taal van de muzyk’. Hij is altijd enthousiast en leerde muziek maken bij wielrijderskorps Crescendo uit Opende.

Sjongsum

Zangkoor Sjongsum is zeker geen onbekende in Workum. Onder leiding van hun dirigent Marco Rypma zingen ze een veelzijdig repertoire. Van klassiek tot pophits, alles durven ze aan. De vaste samenstelling van het koor is deze avond speciaal aangevuld met enthousiaste zangers en zangeressen uit heel Fryslân.

Notenbrijbekken

Het leerlingenorkest De Notenbrijbekken mag zeker niet ontbreken op het nieuwjaarsconcert. Vol enthousiasme spelen, klappen, zingen en dansen ze met elk nummer mee. Speciaal voor de gelegenheid is het orkest aangevuld met leerling-muzikanten van alle basisscholen uit Workum en verschillende instrumenten.

Het belooft een veelzijdige avond te worden die u zeker niet mag missen.

Komt allen naar De Klameare, entree voor het concert is € 6,00 en kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa. Kom dus op tijd!

 

 

 

 << Terug
Touristinfo

Klameare Workum    De Jong Workum Financieel Advies    
Roelof Fopma    Workumer Jachtservice    
Hunia's Drukkerij    Glashandel Sneek    
Tapijthal Workum    link naar groenbloem    
Jopie Huisman Museum    Op de hoek van de stal    
Touwspecialist    Organische meststoffen Culterra    
NEDCAD