HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

22 - 01 - 2020 - Filmtheater Workum

Programma Filmtheater WorkumWoensdag 22 januari vertoont Filmtheater Workum een fenomenale en hartverscheurende film over drie middelbare schoolvrienden die met vallen en opstaan volwassen worden (VS 2018, 93 minuten, documentaire, Engels gesproken / Nederlands ondertiteld).

Rockford, Illinois ligt in het hart van de Amerikaanse rust belt. Wie hier opgroeit, kijkt uit op werkeloosheid en armoede, maar drie middelbare schoolvrienden vinden een uitlaatklep in het skateboarden. Een van hen, Bing Liu, filmt al hun avonturen. Maar hij legt ook vast hoe ze abrupt de volwassenheid in worden gekatapulteerd, inclusief rot baantjes, baby’s en bedenken wat het nou eigenlijk betekent om een man te zijn. Jaren later keert Bing Liu terug naar zijn geboorteplaats om te zien wat er van zijn vrienden is geworden.

Minding the Gap werd genomineerd voor een Oscar voor beste documentaire tijdens The Academy Awards en was een publieksfavoriet op IDFA 2018.

de Volkskrant: ‘Juweel van een documentaire. Prachtig en slim opgebouwd portret’ ?????
NRC: ‘Ontroerende, diepgaande film met stof tot nadenken’ ?????
VPRO Cinema: ‘Aangenaam verrassend, intiem semi-ego document’ ????

 

Voor het reserveren van zitplaatsen voor bovenstaande film kunt u terecht op www.filmtheaterworkum.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het filmtheater aan de Emmabuert 16. Het theater opent een half uur voor aanvang van de films. << Terug
Touristinfo

Fasion by Fre    link naar groenbloem    
Bouma kraanverhuur    Workumer Jachtservice    
Hunia's Drukkerij    Organische meststoffen Culterra    
Klameare Workum    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Tapijthal Workum    Glashandel Sneek    
NEDCAD    Roelof Fopma    
Op de hoek van de stal