HOME FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

20 - 01 - 2018 - 1e Workumer Crossduathlon

 

1e Workumer crossduathlon op zaterdag 20 januari 2018 

Naast de diverse succesvolle lopen, wielerronde en triathlon die Workum huisvest, zal 2018 te boek staan als het 1e jaar dat de Workumer crossduathlon bij camping en strand “It Soal” zal worden georganiseerd. 

 

De crossduathlon bestaat uit 5kM hardlopen over deels onverhard parcours. Vervolgens zal er een parcours van in totaal 16kM per MTB worden gefietst, wat deels over het strand voert waarbij men enkele pittige stukken zandbak voor de kiezen krijgt, en deels over onverhard (gras) terrein met enkele obstakels gaat. Afsluitend zal er weer 2.5kM hard worden gelopen over het deels onverharde terrein om vervolgens te finishen ter hoogte van strandpaviljoen Ijsselmeerzicht.

 

Er kan zowel individueel, als in duo’s (een fietser en een loper) worden gestart. Hierdoor heeft de crossduathlon een lage instap en we verwachten dan ook een grote deelname. De start is om 13:00 Meer informatie over parcours, MTB huur en inschrijving (uitsluitend voorinschrijving) is te vinden op www.triathlonworkum.nl<< Terug
Touristinfo

De Jong Workum Financieel Advies    Makelaardij P.J. de Jong    
link naar groenbloem    Op de hoek van de stal    
Glashandel Sneek    Thijs van der Meer Slagerij    
Organische meststoffen Culterra    WJH Yachtservice    
NEDCAD    Klameare Workum    
Bouma kraanverhuur    Hunia's Drukkerij    
Touwspecialist