HOME FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

18 - 01 - 2018 - Gebruikersbijeenkomst Klameare

UITNODIGING
Donderdag 18 januari 19.30 uur
Een nieuw jaar is aangebroken voor Kultuerhus de Klameare. Het lijkt lang geleden, maar het is nog maar enkele maanden geleden (18 maart 2017) dat wij samen de eerste stappen hebben gezet om het Kultuerhus de Klameare op de kaart te houden en te krijgen.
Eind maart 2017 beloofde ik dat wij zouden zorgen voor rust en continuïteit en dat de geplande activiteiten gewoon doorgang zouden vinden. Samen met jullie, met de inzet van Sylvia en later van Stephanie als beheerders, met de inzet van de gemeente, de vrijwilligers en de vele anderen, hebben wij als Bestuur en de daaraan gekoppelde adviseurs een behoorlijke slag gemaakt om Kultuerhus de Klameare (nieuwe stijl) weer op de kaart te zetten.
Het was soms zoeken naar de juiste aanpak, het ging soms ook echt anders, natuurlijk maakten wij in deze periode ook fouten en ging het niet altijd even goed. Maar als ik terugkijk dan ben ik niet ontevreden over de stappen die gezet zijn en de wijze waarop de activiteiten zijn opgepakt en vormgegeven. Ook financieel moesten we regelmatig met elkaar aan tafel om zaken weer op orde te krijgen. Al met al heb ik een positief gevoel als ik terug- en vooruit kijk.
Maar: we zijn er nog niet. Ook in 2018 zal nog veel worden opgepakt om de toekomst van Kultuerhus de Klameare zeker te stellen. Zo zal de aankoop van het gebouw zijn beslag krijgen, zullen we een tweede stichting oprichten, zullen de financiën nog beter op orde moeten komen, moet er gewerkt worden aan uitbreiding van personeel, een andere bestuurssamenstelling en uitbreiding daarvan  is noodzakelijk, etc. Het zal ook komend jaar dus geen rustig jaar worden. Belangrijke woorden die we komend jaar hoog in het vaandel zullen hebben zijn : Sfeer, sfeer en sfeer. Sfeer door de uitstraling die we in het gebouw moeten brengen, sfeer in de wijze waarop we elkaar ontmoeten. 
We zullen het samen moeten doen. Om die reden wil ik jullie dan ook voor donderdagavond 18 januari uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie / thee samen stil te staan bij de afgelopen periode, de huidige situatie en de toekomst.
In verband met de planning hoor ik graag of u aanwezig zult zijn en eventueel met hoeveel personen. Wij realiseren dat helaas niet iedereen aanwezig kan zijn, maar elke andere datum geeft dezelfde problemen. Mochten er onderwerpen zijn die u ook bespreekbaar wilt maken of vragen die u wilt stellen, dan kunt u die ook vooraf doorgeven opdat wij deze in elk geval in ons gesprek mee kunnen nemen. Omdat ik niet alle mailadressen heb van mensen die wellicht geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst wil ik u vragen om medegebruikers, collegae en andere vrienden van Kultuerhus de Klameare op de hoogte te stellen van deze bijeenkomst.
Ik zie u graag op 18 januari. Voor nu wens ik u allen (zowel gebruikers van de Klameare als alle Workummers in de wijde omgeving) het allerbeste voor 2018.
Met vriendelijke groet,
Mede namens Andreas, Lars, Matthijs, Stephanie, Tom en Wilfried
Rien van Immerseel
Voorzitter Kultuerhus Klameare


<< Terug
Touristinfo

De Jong Workum Financieel Advies    Klameare Workum    
Hunia's Drukkerij    WJH Yachtservice    
Tapijthal Workum    Roelof Fopma    
Op de hoek van de stal    Organische meststoffen Culterra    
Thijs van der Meer Slagerij    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Touwspecialist    Jopie Huisman Museum    
Fasion by Fre