HOME FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

12 - 01 - 2019 - Nieuwjaarsconcert Crescendo

http://www.workum.nl/images/upload/workum10/7664.jpg
Nieuwjaarsconcert Crescendo

Voor het traditionele nieuwjaarsconcert van Crescendo heeft Crescendo dit jaar een hele bijzondere muzikale gast weten te strikken: Euphoniumsolist Rodin Rosendahl.

Rodin is 26 jaar jong en nu al professioneel euphoniumspeler bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Hij studeerde in 2014 Cum Laude af bij het conservatorium van Amsterdam, won diverse solistenprijzen en is Besson Euphonium Artist. Hij wordt regelmatig gevraagd voor Masterclasses en solo-optredens. Dit gaat hij op 12 januari bij Crescendo ook doen.

Tevens is te gast het Popkoor XL dat bestaat uit een groep enthousiaste Workumer zangeressen, onder leiding van Jitske Draijer. Zij spelen op een eigen(zinnige) wijze lekker luchtige popmuziek.

Uiteraard mag Crescendo met haar jeugdorkest De Notenbrijbekken, haar opleidingsorkest en het A-orkest niet ontbreken. Zoals u van ons gewend bent wordt het een zeer gevarieerde avond met voor elk wat wils.

De avond begint om 20.00 uur en toegang is € 6,00. Donateurs betalen € 5,00 en kinderen onder de 12 jaar mogen er gratis in.

Meer informatie op www.crescendoworkum.nl.
<< Terug
Touristinfo

Bouma kraanverhuur    Klameare Workum    
Roelof Fopma    Op de hoek van de stal    
Tapijthal Workum    Makelaardij P.J. de Jong    
WJH Yachtservice    Thijs van der Meer Slagerij    
Touwspecialist    NEDCAD    
Jopie Huisman Museum    Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    
Organische meststoffen Culterra