HOME FOTO'S INFORMATION BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

13 - 09 - 2019 - NUT: Erben Wennemars

NUT Workum opent op vrijdag 13 september het nieuw theaterseizoen met Erben Wennemars in het nieuwe sportcentrum Rolpeal
 

“In samenwerking met het team van sportcentrum Rolpeal en de Rabobank zijn we erg trots dat we het nieuwe theaterseizoen sportief kunnen aftrappen met niemand minder dan Erben Wennemars”, aldus Sjaak Galema voorzitter van NUT Workum. “En zo’n sportieve spreker hoort natuurlijk in een sportieve omgeving. Vandaar dat wij gekozen hebben om deze avond in het nieuwe sportcentrum te laten plaatsvinden”.

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Hij werd in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Tegenwoordig zet hij met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.  

In het prachtige nieuwe sportcentrum van Workum geeft Erben een lezing geven met als speerpunten motivatie en doorzettingsvermogen. Daarnaast vertelt hij prachtige anekdotes over zijn belevenissen in de topsport.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.nutworkum.nl

***************************************************************************

Erben Wennemars – sportieve lezing

Vrijdag 13 september 2019,  aanvang 20.15 uur
Sportcentrum Rolpeal
Weverswei 2

 

 

Kaarten inclusief een consumptie €12,50
<< Terug
Touristinfo

Thijs van der Meer Slagerij    Bouma kraanverhuur    
Roelof Fopma    Glashandel Sneek    
Hunia's Drukkerij    De Jong Workum Financieel Advies    
Touwspecialist    NEDCAD    
link naar groenbloem    Makelaardij P.J. de Jong    
Organische meststoffen Culterra    Workumer Jachtservice    
Op de hoek van de stal