HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

Archief:

2020
 • Workum Klassiek 13 december
 • Workumer Wintermunt
 • Website steun workum gelanceerd
  >> meer

 • Workumer Wintermunt

   

  Wil je iemand bedanken of weet je niet goed welk speciaal cadeautje je moet uitzoeken? Promotie Workum heeft voor de Workumer bedrijven een speciale Workumer Wintermunt gemaakt. De munt is van hout en heeft een speciale opdruk met de tekst 'Workumer Wintermunt'. Als extra's kun je deze verpakken in een mooi linnen zakje. De waarde van de munt is € 2,50 en is geldig t/m 1 april 2027 en ook volgend jaar weer te gebruiken in de winterperiode van 2021 / 2022.

  Op deze manier steun je de lokale ondernemers en is het een anders-dan-anders cadeautje. Leuk voor 5 december, als kerstgeschenk of zomaar om iemand te verrassen die het verdiend heeft.

  Je kunt de munt inleveren bij 27 bedrijven die zich hierbij hebben aangesloten. Denk hierbij aan winkels, horeca, het sportcentrum de Rolpeal en andere bedrijven uit Workum. Bekijk de advertentie voor alle deelnemende bedrijven. We hopen met z'n allen dat de horeca te zijner tijd weer open mag en dan kun je ze daar ook zeker inleveren De munt is verkrijgbaar vanaf zaterdag 28 november 2020 en deze winterperiode in te leveren t/m 1- april 2021. Je kunt deze Workumer Wintermunten kopen bij het Blomme Stekje, Pandje 13, Atsma DA Drogisterij, Van der Goot en Natuurvol. Geef eens wat anders, geef Workum!
  Bron: workumer kant FRISO  << Terug
  Touristinfo

  Touwspecialist    Jopie Huisman Museum    
  link naar groenbloem    Thijs van der Meer Slagerij    
  Op de hoek van de stal    Fasion by Fre    
  Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Makelaardij P.J. de Jong    
  Bouma kraanverhuur    Tapijthal Workum    
  Glashandel Sneek    NEDCAD    
  Roelof Fopma