HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais nieuws agenda activiteiten

27 - 03 - 2021 - Multi Sport Challenge zomertijd

https://www.workum.nl/images/upload/workum10/9452.jpg

 

                Multi Sport Challenge zomertijd: in actie voor de lokale ondernemers.

Wie: Werkgroep Multi Sport Challenge (die van de actie voor de Maarten van der Weijden Foundation van 9 januari j.l.) in samenwerking met Promotie Workum en Retro Radio

Wat: In actie om de bestedingen in Workum te stimuleren bij de lokale ondernemers die veel hinder ondervinden van de coronamaatregelen.

Waar: Live te volgen via Retro Radio. Veel sporters zullen starten/finishen op het ijsbaanterrein. Maar er wordt ook gevraagd om de routes door de stad te laten lopen, zodat daar ook actie is.

 Wanneer: zaterdag 27 en zondag 28 maart a.s.

-          Ga deze dag(en) te sporten (of niet..)

-          Meld je sportieve activiteit aan bij triahtlonworkum@gmail.com

-          Bestel (ook voor niet-sporters) een verrassingspakket of zakje incl. verloting op: https://steunworkum.nl/multi-sport-challenge/

-          Je doet dan automatisch mee met de verloting op zaterdagavond 27/3 om 19.00 uur en je mag tevens een verzoeknummer aanvragen bij Retro Radio.

-          Retro Radio is live te volgen via https://dlive.tv/vinny_vinyl of onderaan de pagina van triathlonworkum.nl op zaterdag 27/3 van 13.00 tot 20.30 en op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Gekoppelde acties:
Paashaas (speur)wandeltocht (uitleg + kaartje volgt)
Fotowedstrijd (uitleg PDF)
Loopgroep Workum (link)

Overzicht sportieve deelnemers: (overzicht volgt)

Dat veel ondernemers het momenteel lastig hebben is algemeen bekend en dat geldt ook voor onze lokale ondernemers. Om hen een hart onder de riem te steken heeft de werkgroep Multi Sport Challenge iets opgezet om de bestedingen in Workum te stimuleren.
In samenwerking met Promotie Workum en Retro Radio zal het laatste weekend van maart in het teken staan van saamhorigheid, sport en aandacht voor de lokale ondernemers.
Het is de bedoeling dat op zaterdag 27 en zondag 28 maart zo veel mogelijk mensen naar buiten gaan om te sporten en na afloop zichzelf en/of een ander gaan belonen met een Steun Workum verrassingspakket t.w.v. € 20,- incl. Workumer Wintermunten. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen van het RIVM worden de sporters gevraagd om op of langs het ijsbaanterrein te gaan, Tevens zou het leuk zijn dat de route ook door de stad gaat, zodat daar ook actie is.

Niet-sporters
Is het dan alleen voor sporters? Zeker niet! Want ook niet/anti-sporters kunnen een verrassingspakket voor zichzelf of een ander bestellen. Het is namelijk leuk om weg te geven om iemand te bedanken of juist een hart onder de riem te steken.
Naast het pakket is er nog een Steun Workum verrassingszakje t.w.v. € 10,- incl. Workumer Wintermunten. Bij aankoop van een pakket of zakje doe je automatisch mee aan de verloting met prachtige prijzen op de zaterdagavond.
Dus naast dat de inhoud al de waarde van de aankoop heeft, bestaat er ook nog een kans op een leuke prijs en dat allemaal ten goede van onze lokale ondernemers, dus met een goed gevoel de zomertijd in!

Aanmelden /sporten
De sporters worden gevraagd om zich aan te melden via triathlonworkum@gmail.com en daarbij geven zij aan welke sport(en) zij individueel of met maximaal 4 personen gaan beoefenen en rond welk tijdstip. Er wordt weer een overzicht van de sportactiviteiten bijgehouden op de triathlon website. Van de sporters wordt uiteraard verwacht dat zij zo sportief zijn om een verrassingspakket en/of zakje gaan bestellen. Dat kan, dus ook voor niet-sporters via het aanmeldformulier op steunworkum.nl. Je ontvangt dan een betaalverzoek van een van de leden van de werkgroep, die vervolgens het geld verzamelen op de rekening van Promotie Workum. Maar het is ook mogelijk om de € 20,- of € 10,- rechtstreeks over te maken op NL59ABNA0810891077 t.n.v. Promotie Workum o.v.v. naam, adres, telefoon-  en verzoeknummer voor Retro Radio. Voor dat laatste is wel het leukst om een retro nummer te kiezen, welke waarschijnlijk op vinyl staat. Want dat vinden de heren het leukst om (letterlijk) te gaan draaien.
De pakketjes/zakjes worden op zaterdagmiddag (27/3) thuis bezorgd.

Paashaas wandel(speur)tocht en fotowedstrijd als opwarmer
Beide dagen en t/m het paasweekend verzorgt Promotie Workum een paashaas wandel(speur)tocht en een fotowedstrijd. Ideaal voor het hele gezin.
Stichting Wandeltochten zal daar extra lussen aan toevoegen voor de verstokte wandelaars.
De fotowedstrijd begint al vanaf heden als opwarmer voor het zomertijd weekend. Op zondagmiddag 28/3 wordt in de Retro Radio uitzending de winnaar bekend gemaakt.
Wie zich ’s avonds nog fysiek wil voorbereiden kan op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 naar het ijsbaanterrein, want dan branden de lampen.

Verenigingen
Naast individueel of met het gezin deelnemen is het overigens ook een uitgelezen mogelijkheid voor verenigingen. Met sponsoring zijn zij sterk afhankelijk van de lokale ondernemers. Wat zou het toch leuk zijn om juist in dat weekend extra aandacht te hebben voor de sponsoren, terwijl de leden dat weekend in actie komen met bijvoorbeeld een onderling oefenpotje of een andere originele (sportieve) prestatie. Elders in deze krant staat een leuk voorbeeld van Loopgroep Workum.

De organisatie rond het gehele laatste weekend van maart hoopt op veel enthousiasme en rekent op ieders verantwoordelijkheid ten aanzien van de coronamaatregelen.

Werkgroep Multi Sport Challenge zomertijd:
Petra Dijkstra (06-30379400), Dieuwke Couperus, Marten Sjoerds (06-29466482), Jeffrey Groen, Paulus Folmer en Theunis Wouda (06-28939036)

Contactpersoon Promotie Workum:
Tineke Yntema (06-52665559)

Contactpersoon Retro Radio:
Marcel Dijkstra (06-22972526)

Algemeen emailadres:
triathlonworkum@gmail.com<< Terug
Touristinfo

Organische meststoffen Culterra    Thijs van der Meer Slagerij    
Bouma kraanverhuur    Fasion by Fre    
Klameare Workum    Op de hoek van de stal    
link naar groenbloem    Tapijthal Workum    
Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema    Jopie Huisman Museum    
Workumer Jachtservice    NEDCAD    
Glashandel Sneek