HOME FOTO'S INFORMATIEF BRIJBEK LINKS CONTACT
Choose your language:      nederlands   deutsch   English   Francais

Links

 • Contactgegevens
 • Redactie
 • Adverteren
 • De redactie bestaat uit een groep vrijwilligers die een werkgroep vormen onder de vlag van Plaatselijk Belang Workum.

  Uw inzet voor onze gemeenschap wordt zeer op prijs gesteld, dus als u kopij heeft, of als u zich anderzijds wil inzetten, neemt u dan contact op.

  Contact opnemen kan via info@workum.nl. Nadere contactgegevens zijn hier beschikbaar. 

  Als bedrijf of instelling kunt u een plaatsje krijgen op deze server. 

  • Profit instellingen betalen een kleine bijdrage om deze site draaiende te houden. 
  • Non profit instellingen kunnen kosteloos publiceren.

  De werkgroep bestaat uit:

  Roelof Fopma

  Samen met Barbara zijn wij een van de "oudgedienden" in de redactie van Workum.nl. Ik houd mij vooral bezig met de technische en organisatorische aspecten van de website. Doordat we nu een leuke en enthousiaste werkgroep hebben, gaat de website steeds meer leven voor de Workumers.

  Wij, als redactie, zijn afhankelijk van de input die we krijgen van verenigingen bedrijven organisaties. Hoe meer foto's, teksten, agendapunten en dergelijke we ontvangen van de Workumers hoe interessanter de website gaat worden voor de Workumer. Maar ook voor de Toerist is er genoeg informatie te vinden om eens een bezoek te brengen aan Workum.

  Samen met u als bezoeker proberen we een website steeds te verbeteren. Dus mocht u op en of aanmerkingen hebben dan zijn die van harte welkom. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar
  info@workum.nl.

  Barbara Schreuder

   

  Ik woon al 27 jaar in Workum, ben vrijwilliger in verschillende besturen en verenigingen binnen en buiten Workum. Ik werk in het zwembad in Workum. Ik heb 3 zonen. Samen met Roelof Fopma, Wiebe van der Worp en nog wat andere mensen hebben we www.workum.nl ongeveer 12 jaar geleden opgezet om informatie te verstrekken aan de inwoners van Workum, maar ook aan toeristen en Friezen om utens via het internet. Ik vind het leuk om mijn steentje bij te dragen, samen met de andere bestuursleden, aan www.workum.nl

  Henk Gorter

  Na de sluiting van de de winkel in juni 2004 ben ik eind 2005 begonnen met de digatalisering van de collectie van museum Warkums Erfskip. Dit was de eerste kennismaking met de fotografie. De digitalisering heb ik eind 2009 afgerond.

  Sinds 31 maart 2007 ben ik begonnen met het maken van foto's voor workum.nl en maak ik deel uit van de werkgroep. Het was namelijk de opening van 1100 jaar Workum in de de Gertrudiskerk. Alle activiteiten daarna heb ik op de gevoelige plaat vast mogen leggen en geplaatst op de site. Dat heeft tot gevolg gehad dat de meeste activiteiten in de jaren daarna te zien zijn op workum.nl
  Ik vind het mooi om wat te betekenen voor de Workumer gemeenschap. Sinds kort heb ik een eigen site. Hier kunt u informatie vinden over de handel, industrie en nijverheid vanaf 1875 tot 1955.
  www.workuminbeeld.nl 

  Agnes Jellesma

  Ik ben in 1956 in Workum geboren. Getrouwd, drie kinderen en vijf kleinkinderen. Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij een advocatenkantoor. Toen de kinderen kwamen ben ik daarmee gestopt, en later heb ik de administratie van ons eigen bedrijf op me genomen. Nadat we het bedrijf hadden verkocht heb ik nog enige jaren de administratie gedaan bij een sauna- en wellness bedrijf. Nu genieten we van onze vrije tijd en hoop ik als penningmeester een bijdrage te kunnen leveren aan Workum.nl
  Wiep Visser

  Mijn naam is Wiep Visser, ik kom van oorsprong van Ferwoude, maar woon nu bijna dertig jaar in Workum.
  Samen met mijn dochter heb ik sinds twee jaar fotograferen als hobby. Hoofdzakelijk natuurfotografie.
  Ik ben kortgeleden door Workum.nl benaderd of ik het team wilde versterken.
  De site is belangrijk voor het promoten van de stad Workum, en het versterken van het merk. Samen met sociale media als Facebook en Twitter kunnen we hier optimaal op inzetten.

   

   

  Touristinfo

  Makelaardij P.J. de Jong    Organische meststoffen Culterra    
  Glashandel Sneek    Touwspecialist    
  Hunia's Drukkerij    Op de hoek van de stal    
  Bouma kraanverhuur    De Jong Workum Financieel Advies    
  Roelof Fopma    Thijs van der Meer Slagerij    
  Jopie Huisman Museum    link naar groenbloem    
  Natuurvol Tuinen / Arjan Jenema